Stichting De Schaeck

Stichting De Schaeck is een Zwembad gelegen aan Veenhuisweg 53 in Twello.

Meer informatie over Stichting De Schaeck in Twello

Welkom bij zwembad De Schaeck, het warmste bad van de regio. Hier kun je zowel binnen als buiten een actieve en ontspannen dag beleven. Het binnenbad heeft een minimale watertemperatuur van 30 graden en biedt faciliteiten zoals een stoombad, whirlpool, stroomversnelling en een 35 meter lange glijbaan. Het buitenbad heeft een 3-baans glijbaan, 2 duikplanken, een beachvolleybalveld en een grote zonneweide met een speeltuin. In de Schaeckelbar kun je genieten van warme en koude drankjes, snacks en ijs. Het hele gebouw heeft gratis Wi-Fi en er is gratis parkeergelegenheid. Daarnaast kun je online je gegevens checken, zijn er openingstijden beschikbaar en kun je zwemles volgen om je Zwem-ABC te halen. Verder kun je een virtuele rondleiding maken en zijn er diverse groepslessen beschikbaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met De Schaeck via de verstrekte contactgegevens. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Stichting De Schaeck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting De Schaeck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting De Schaeck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting De Schaeck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Stichting De Schaeck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting De Schaeck

Bezoekers bekeken ook