Swinckels in Twello

Swinckels in Twello is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 12 in Twello.

Meer informatie over Swinckels in Twello in Twello

In het monumentale pand van Swinckels in Twello wordt al sinds 1716 met passie gekookt en geschonken. Het restaurant heeft een historische sfeer en een mooi terras met uitzicht op de Dorpskerk en het oude gemeentehuis. De keukenbrigade kookt ambachtelijk en serveert zowel robuuste als verfijnde gerechten, altijd vers en huisgemaakt. Specialiteiten zijn onder andere Swinckels Style Tapas, Achterhoeks rundvlees en zalm uit eigen rokerij. Swinckels is gelegen op een korte afstand van Deventer, Apeldoorn en de A1 en biedt ruime gratis parkeergelegenheid. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag van 17.00 tot 00.00 uur.

Wil je weten wat Swinckels in Twello verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Swinckels in Twello of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Swinckels in Twello? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Swinckels in Twello het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Swinckels in Twello reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Swinckels in Twello

Bezoekers bekeken ook