Tandzorg Twello

Tandzorg Twello is een Tandarts gelegen aan Domineestraat 13-15 in Twello.

Meer informatie over Tandzorg Twello in Twello

Bij Tandzorg Twello kunt u alleen terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen binnen 14 werkdagen een controle afspraak maken. In geval van acute hevige pijn, nabloedingen of een ongeval kunt u telefonisch contact opnemen met het spoednummer tijdens praktijkuren. Buiten praktijkuren kunt u contact opnemen met een ander spoednummer. De praktijk is sinds 2001 gericht op een goede mondgezondheid en biedt preventieve zorg. Er werken drie tandartsen met verschillende specialismen en verwijzingen naar andere zorgverleners worden zo veel mogelijk beperkt. De rekeningen worden verzorgd door Infomedics, waar de privacy van uw gegevens centraal staat. Kinderen vanaf 16 jaar krijgen een eigen rekening vanwege het medisch beroepsgeheim. Nieuwe patiënten kunnen zich inschrijven door te bellen of het contactformulier in te vullen. Meer informatie over het team, behandelingen, spoed, contactgegevens en openingstijden is te vinden op de website. De praktijk is weer open voor nieuwe patiënten.

Wil je weten wat Tandzorg Twello verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandzorg Twello of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandzorg Twello? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandzorg Twello het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Tandzorg Twello reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandzorg Twello

Bezoekers bekeken ook