Tweety-Twello

Tweety-Twello is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Molenstraat 7 in Twello.

Meer informatie over Tweety-Twello in Twello

Bij Tweety-Twello hebben ze een breed aanbod aan dames- en herenkleding, evenals schoenen, tassen, riemen en diverse accessoires. Ze bieden ook de mogelijkheid om kleding in te brengen, waarbij je als inbrenger 40% van de verkoopopbrengst ontvangt. Ze zijn met name op zoek naar merkkleding en zullen zich voor de volle 100% inzetten om deze te verkopen, al kunnen ze geen garanties geven. Merken zoals Scotch & Soda, Tommy Hilfiger en G-star zijn te vinden in hun winkel. Je kunt contact met hen opnemen via mail en ze hebben ook een Facebook- en Instagrampagina.

Wil je weten wat Tweety-Twello verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tweety-Twello of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tweety-Twello? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tweety-Twello het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Tweety-Twello reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tweety-Twello

Bezoekers bekeken ook