Twellness

Twellness is een Schoonheidssalon gelegen aan Dorpsstraat 15 in Twello.

Meer informatie over Twellness in Twello

Mariët is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en heeft haar eigen salon genaamd Twellness. Haar salon is gevestigd aan de Dorpsstraat in Twello en ze biedt verschillende gezichtsbehandelingen, ontharing met suiker en pedicure aan. Mariët gebruikt alleen natuurlijke producten van Les Gavots, zonder schadelijke ingrediënten. Twellness biedt ook therapeutische behandelingen aan om het lichaam en de huid te verbeteren. Ze geloven in duurzaamheid en gebruiken enkel goedgekeurde planten en kruiden. Daarnaast werken ze samen met Voedingsadvies op maat voor eerlijk voedingsadvies. Bij Twellness wordt er gewerkt met gezonde, eerlijke en effectieve producten.

Wil je weten wat Twellness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Twellness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Twellness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twellness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Twellness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Twellness

Bezoekers bekeken ook