TZ&PC Proteus

TZ&PC Proteus is een Zwemvereniging gelegen aan Veenhuisweg 53 in Twello.

Meer informatie over TZ&PC Proteus in Twello

Proteus is een zwem- en waterpoloclub gevestigd in Twello. Het algemene e-mailadres van de club is info@proteus.nu en het KvK-nummer is 40102041. Voor financiële zaken kunnen leden gebruik maken van het banknummer NL30RABO0362803668. De locatie van het zwemwater is zwembad De Schaeck, gelegen aan de Veenhuisweg 53 in Twello. Proteus heeft verschillende besturen, waaronder de zwemcommissie, waterpolocommissie, sponsorcommissie, activiteitencommissie en communicatiecommissie. Voor specifieke vragen kunnen leden contact opnemen met de betreffende commissies via de opgegeven e-mailadressen.

Wil je weten wat TZ&PC Proteus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TZ&PC Proteus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TZ&PC Proteus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TZ&PC Proteus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar TZ&PC Proteus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TZ&PC Proteus

Bezoekers bekeken ook