Van der Zee Vlees B.V.

Van der Zee Vlees B.V. is een Fabrikant gelegen aan Engelenburgstraat 16 in Twello.

Meer informatie over Van der Zee Vlees B.V. in Twello

Van der Zee is een ambachtelijke slagerij die de service van een keurslager combineert met het assortiment en specialisme van een professionele horecaslager. Ze leveren kwaliteitsvlees aan klanten en ziekenhuizen, en bieden ook advies over allergenen, voedingswaarden en microbiologie. Het assortiment bestaat uit vers vlees dat op maat wordt gesneden, gebraden vleesproducten en kant-en-klare maaltijdcomponenten. Ze streven naar een breed vleeswarenassortiment en hechten veel waarde aan dierenwelzijn en verantwoord ondernemen. In de slagerijen van Hanos zijn chef-slagers aanwezig die klanten adviseren over de beste vleessoorten en -delen per seizoen. Ze zijn vleesadviseurs en brengen restaurantchefs op ideeën voor hun menukaart.

Wil je weten wat Van der Zee Vlees B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van der Zee Vlees B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van der Zee Vlees B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van der Zee Vlees B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Van der Zee Vlees B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van der Zee Vlees B.V.

Bezoekers bekeken ook