Wahl Nederland B.V.

Wahl Nederland B.V. is een Winkel voor kappersbenodigdheden gelegen aan Engelenburgstraat 36 in Twello.

Meer informatie over Wahl Nederland B.V. in Twello

Gratis verzending vanaf €50. Bespaar nu tot 30% op geselecteerde professionele essentials! Maak je klaar voor de herfst met 15% korting op geselecteerde items. Bereid je voor op de overgang naar de jas met onze herfstaanbiedingen, bespaar nu tot 15%! Ontdek onze catalogus en vind tondeuses voor professionele kappers, home grooming producten, tips voor het trimmen van huisdieren en verzorgingsproducten voor grote dieren. Ons bedrijf, Wahl Worldwide, is al sinds 1919 de leider in de professionele en consumentenverzorgingscategorie, met meer dan 4.000 medewerkers wereldwijd. We zijn trots op onze innovatieve producten en uitstekende klantenservice. Naast Wahl hebben we ook andere merken zoals Moser, dat bekend staat om zijn puristische design en uitstekende kwaliteit, vooral op het gebied van tondeuses. Moser Animal biedt speciale verzorgingsproducten voor huisdieren, gemaakt in Duitsland en Lister is een gerenommeerde fabrikant van producten voor het knippen en scheren van grote dieren. Let op: deze website is bedoeld voor binnenlandse eindgebruikers en we behouden ons het recht voor om bestellingen te weigeren die bedoeld lijken te zijn voor wederverkoop of export. Maak een account aan voor vele voordelen.

Wil je weten wat Wahl Nederland B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wahl Nederland B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wahl Nederland B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wahl Nederland B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Wahl Nederland B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wahl Nederland B.V.

Bezoekers bekeken ook