Wilma@Home

Wilma@Home is een Woonwinkel gelegen aan Rijksstraatweg 123 in Twello.

Meer informatie over Wilma@Home in Twello

Bij Wilma@home, gelegen aan de Rijksstraatweg 123 in Twello, kun je terecht voor mooie en unieke spullen. De winkel heeft een vloeroppervlakte van 170 m2, dus er is genoeg ruimte voor al deze items. Wilma, de trotse eigenaar, staat drie dagen per week met veel plezier in de winkel en is ook beschikbaar op afspraak. Ze heeft haar hobby omgezet in haar werk en houdt zich bezig met het inrichten en bedenken van creatieve oplossingen voor de winkel, huis en jou. De collectie bestaat uit verschillende unieke items, zoals stoelen, kasten, verlichting en accessoires. Voor meer foto's van de collectie kun je hier klikken. Wilma is bereikbaar via e-mail, telefonisch/WhatsApp en Instagram. De openingstijden zijn donderdag en vrijdag van 11:00 tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Wil je weten wat Wilma@Home verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wilma@Home of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wilma@Home? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wilma@Home het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Wilma@Home reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wilma@Home

Bezoekers bekeken ook