Yoga Patterns

Yoga Patterns is een Yogastudio gelegen aan Molendwarsstraat 54 in Twello.

Meer informatie over Yoga Patterns in Twello

Yoga Patterns is een kleinschalige yoga studio in Twello, gevestigd in de Feelgood Fabriek. De studio biedt verschillende vormen van yoga aan, zoals Hatha Yoga, Yin Yoga en Trauma Sensitive Yoga. Naast de reguliere lessen worden er ook workshops en retraites georganiseerd voor ontspanning en herstel. De yogalessen zijn gericht op het reguleren van het zenuwstelsel en het vinden van innerlijke rust. Door de hectiek van het dagelijks leven is ontspanning vaak moeilijk te vinden, maar de yogalessen helpen niet alleen bij het verhelpen van fysieke klachten, maar ook bij het ervaren van innerlijke rust en stilte. Verschillende recensies prijzen de inspirerende en diepgaande yogalessen van Menieke, die zowel toegankelijk als fris is als lerares. Neem contact op voor meer informatie.

Wil je weten wat Yoga Patterns verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoga Patterns of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoga Patterns? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Patterns het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Yoga Patterns reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoga Patterns

Bezoekers bekeken ook