Zelfoogsttuin De Overkant

Zelfoogsttuin De Overkant is een Biologische boerderij gelegen aan Meermuidenseweg 19B in Twello.

Meer informatie over Zelfoogsttuin De Overkant in Twello

Bij tuinderij de Overkant kun je wekelijks een groentepakket bestellen met verse biologische groenten direct van het land. Het pakket bevat vijf verschillende groenten en je kunt je laten verrassen door wat erin zit. Je kunt het pakket ophalen op een afhaalpunt in Deventer, Apeldoorn of Twello. De groenten worden zorgvuldig samengesteld en bevatten een gevarieerd aanbod van seizoensgroenten. Er worden recepten meegeleverd, zodat je nieuwe groenten kunt ontdekken. In de winter worden de groenten indien nodig aangevuld met groenten van collega-telers of een verdeelcentrum. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, variërend in prijs van €11,29 tot €17,70 per week. Je kunt een groentepakket aanvragen via de contactgegevens op de website van tuinderij de Overkant.

Wil je weten wat Zelfoogsttuin De Overkant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zelfoogsttuin De Overkant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zelfoogsttuin De Overkant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zelfoogsttuin De Overkant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Zelfoogsttuin De Overkant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zelfoogsttuin De Overkant

Bezoekers bekeken ook